Вода - джерело життя

22 березня - Всесвітній день води. Вода - колиска життя. Без неї неможливе існування жодної з відомих форм живих істот - рослин, тварин, бактерій і інших. Людина також не може прожити без води.

Вчителем географії, Солодкою Тетяною Степанівною, проведено годину спілкування у 5 класі на тему: "Як економити воду?". В ході заходу обговорили сфери використання води, правила економного споживання для збереження природних надр Землі.

Учні початкових класів взяли участь у фото флешмобі "Бережу воду!"

Діти активні, веселі, життєрадісні - саме такими хочемо їх бачити щодня в мирній, рідній, вільній Україні!

Творчо, натхненно та по-дитячому безпосередньо виконано колективний малюнок "Вода - джерело життя" учнями 3 класу під керівництвом класного керівника Зіменко Тетяни Вікторівни та вчителя географії Солодкої Тетяни Степанівни та узагальнено знання учнів з різних галузей із теми "Вода", обговорено правила користування водою в побуті, її економного використання та безпечну поведінку біля водойм.

До Всесвітнього дня води вчителем географії, Солодкою Тетяною Степанівною, проведено вікторину у 6 класі на тему: "Вода - найпоширеніший мінерал". В ході вікторини узагальнити набуті учнями знання про воду, її властивості, агрегатні стани та застосування води: для пиття, приготування їжі, миття, охолодження, нагрівання й майже на кожному етапі виробництва товарів. Учні підготували цікаві кросворди та загадки про воду. Опрацювали правила безпечної поведінки під час повеней та паводків, льодохід і льодостав.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.