Ми раді вітати Вас на офіційному веб-сайті

Комунального закладу "Ободівський ліцей" Ободівської сільської ради, що відкриває можливість віртуального ознайомлення з нашою дуже гарною та затишною школою, де працює та навчається дружня сім`я!

Пропонуємо вам через використання ресурсів всесвітньої мережі знайомитись із нашою роботою, творчими здобутками та досвідом роботи педагогічного колективу школи.

Ми хочемо, щоб Ви стали активними відвідувачами нашого сайту. Заходьте, цікавтеся новинами, переглядайте фото, залишайте свої відгуки і побажання.

/Files/images/школа 2.jpg

Шановні відвідувачі сайту!

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщувати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти фотографії з наших заходів, свят, конкурсів. А в блоці новини - найважливіші та найцікавіші події з життя школи!

Коротко про нас

вул.Дружби 1, с.Ободівка,

Гайсинський район, Вінницька область,

24353,тел. (04343) 5-14-46

е-mail:Obodivka_school@i.ua

Код ЄДРПОУ 26223007

Дякуємо School Champion за наш сайт!

У нас хороша новина: відтепер ми у Fасebook! Доєднуйтесь до нашої спільноти та слідкуйте за оновленнями!


/Files/images/facebook.jpg


/Files/images/ДІДУР.jpg

Питання? Відповідь!

  • SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'Edu_vn_sch_in_ua_obodivka-school.c_Statistic' doesn't exist
Питання відсутні
Задайте Ваше питання
Для того, щоб задати питання на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.